Om Teknologiudvikling 

Vi grundlagde oprindeligt Teknologiudvikling.dk for at gøre et uigennemsigtigt marked for offentlige støtteordninger mere tilgængeligt for virksomheder. I dag tilbyder vi adgang til en gratis portal, der samler vigtige informationer om støtteordninger. Her kan du få overblik over deadlines og tilmelde dig vores nyhedsservice.

Som forretningsudviklere hjælper vi også virksomheder med at opnå offentlig støtte til teknologiske forsknings- og udviklingsprojekter. Det gør vi ved at omsætte gode projekter til gennemarbejdede ansøgninger, der stiller jeres virksomhed så stærkt som muligt i konkurrencen om støtte.

Det er et ressourcekrævende arbejde at udarbejde den succesfulde ansøgning. Fordi vi kender de danske og europæiske fonde og ved hvad det kræver at komme i betragtning, kan vi tilbyde at tage styringen over hele processen. Vi hjælper på konsulentbasis med at optimere ansøgningen ved at:

Mulighederne for offentlig støtte

Lad os tage en uforpligtende samtale om jeres muligheder for at søge støtte.

Hold dig opdateret!

Vi scanner dagligt markedet for støtteordninger, så vi kan give dig aktuel viden om nye muligheder.

Tilmeld dig vores nyhedsservice og bliv opdateret på arrangementer, nye tilskudsmuligheder og kommende deadlines inden for din branche.

Tilmeld dig