Samarbejde med stærke organisationer gav pondus til et ungt team

2Bsafe har udviklet Traday, den første betalingsplatform til privat online samhandel integreret med NemID. Traday giver køber og sælger garanti mod at blive udsat for økonomisk svindel. Virksomheden forsøgte selv med en ansøgning til Innobooster, men fik afslag på en investering, som skulle sikre udvikling af datahåndtering og integration.

Fik investering til datahåndtering og integration

Da de unge foundere kontakter Teknologiudvikling, bliver det klart, at teamet ikke havde nævnt deres imponerende samarbejdspartnere i den tidligere ansøgning og derfor kom til at fremstå mindre etablerede end tilfældet var. Opgaven lyder derfor på at identificere de personer og organisationer omkring virksomheden, som kan give dem den nødvendige pondus.
Godkendelse fra Finanstilsynet og yderligere interesse i projektet fra organisationer som Politiets Landsdækkende Center for IT-relateret Økonomisk Kriminalitet (LCIK), bliver derfor nøgleelementer i fondsansøgningen.

”I Innobooster-projektet vil vi videreudvikle Traday-løsningen til endelig markedsklart produkt således, at denne kan håndtere store mængder data. Vi skal udvikle vores CMS/CRM-systemer og udvikle Traday web-modul, indsamle og analysere data og udvikle API,” siger co-founder Sebastian Andersen.

Han uddyber at virksomheden allerede havde dialog og interesse fra flere store organisationer, men at de ikke havde set betydningen af disse for deres ansøgning, før de fik rådgivning fra Teknologiudvikling. 2Bsafe opnåede investering på 360.000 kr. fra Innobooster.

Samarbejde med stærke organisationer gav pondus til et ungt team
Fond: Innobooster
Budget: 1,1 mio. kr.
Tilskud: 0,4 mio. kr.