Intelligent optimeringsværktøj sender produkter hurtigere på markedet

Hjælp til ingeniørerne

Når designingeniører sætter sig for at optimere et produkt, fx bladet på en vindmølle eller lygterne på en bil, tilbringer de timevis foran computeren. De bruger oftest 3D CAD (computer aided design) software til at styre design- og optimeringsprocessen. Men den nuværende proces er langsom og softwareløsningerne meget dyre. Derudover er de så avancerede, at et optimalt udbytte kræver mange års erfaring.

Virksomheden Apiosoft har udviklet CorTime – et optimeringsværktøj der er billigere end lignende løsninger og som sparer ingeniører for 50-75% af den tid, de normal vil bruge på at optimere produkterne. Samtidig er CorTime utrolig simpelt at bruge, hvilket betyder at især små virksomheder vil få gavn af produktet.

Fra identifikation til ansøgning

Før vi startede ansøgningsprocessen, hjalp vi Apiosoft med finde de bedste støttemuligheder for netop deres projekt. Efterfølgende skrev vi den ansøgning, der nu har givet Apiosoft midler til at gennemføre et kortere projekt, hvis formål er at klarlægge de kommercielle aspekter af den endelige løsning. 

Intelligent optimeringsværktøj sender produkter hurtigere på markedet
Fond: Horizon 2020
Budget: 0,5 mio. kr.
Tilskud: 0,4 mio. kr.