Online platform accelererer talentudvikling ved at forene spillere, trænere og talentspejdere

Talentudvikling i app-format

eye4TALENT er en talentudviklingsplatform, der forener spillere, trænere og talentspejdere. Formålet er at skabe en accelereret talentudvikling ved at give spilleren og træneren digitaliserede udviklings- og analyseredskaber, og talentspejdere et digitalt arbejdsværktøj, der danner et forkromet overblik over talenterne.

I dette projekt vil eye4TALENT teste og tilpasse deres nye modul, PlayerUniverse, verdens første cloud- og mobilbaserede talentudviklingsplatform. PlayerUniverse motiverer talentet til at tage et endnu større ejerskab for egen udvikling på en simpel og motiverende måde. Platformen lader talentet analysere, evaluere og reflektere over sin egen performance ved hjælp af video og data. Med personlige data i form af egen performance-statistik, videoklip m.m. øges feedback- og læringsloopet.

eye4TALENT gennemfører projektet i samarbejde med Syddansk Universitet. Partnerne har til testformålet allieret sig med FC København og FC Nordsjælland, der er to af Danmarks førende fodboldklubber inden for talentudvikling. Sideløbende vil Syddansk Universitet gennemføre et akademisk studie af platformen og dens effekt på talentudviklingen.

Friske øjne gav gode råd til optimering af ansøgning

Vi gennemlæste eye4TALENTs ansøgning, og identificerede de områder, der havde brug for mere opmærksomhed. Derefter kom vi med en række helt konkrete råd, for at sikre, at virksomheden kunne arbejde målrettet på at forbedre ansøgningen. På baggrund af anbefalingerne gennemarbejdede Eye4Talent ansøgningen igen, så alle områder stod helt skarpt og overbevisende.

Online platform accelererer talentudvikling ved at forene spillere, trænere og talentspejdere
Fond: Markedsmodningsfonden
Budget: 4,5 mio. kr.
Tilskud: 2,5 mio. kr.
Partnere: eye4TALENT ApS
Syddansk Universitet