Farvel til besvær: Din pensionsordning bliver 100% digital og til at forstå

Grandhood vil ruske op i den umoderne pensionsbranche

Over halvdelen af alle danskere bekymrer sig over deres økonomi som pensionister og mange sparer slet ikke op. Pension er rigtig svært at forstå, og herudover oplever små virksomheder at blive mødt med høje priser og ufleksible løsninger. Derfor har virksomheden Grandhood gjort det til deres mission at gøre pension enklere for alle.

Grandhood vil tilbyde en 100% digital pensionsløsning. Den digitale tilgang skal holde omkostningerne nede, så Grandhood kan tilbyde en fordelagtig ordning til alle. Hos Grandhood får kunderne desuden nemt overblik over opsparingen i en app samt individualiseret rådgivning baseret på kunstig intelligens, digitale investeringsstrategier og kundens egne ønsker for fremtiden. Herudover skal man kunne blive kunde på 5 minutter – udelukkende gennem app’en.

Fik hjælp til at tale fondens sprog

Grandhood ønskede InnoBooster-investering til udviklingen af den digitale on-boarding af kunderne – en proces der i dag består af mange manuelle og tidskrævende trin. Selvom Grandhood-teamet havde stor erfaring med at pitche foran private investorer, kontaktede de Teknologiudvikling, for at få et bedre indblik i den offentlige fondsverden.

Vi hjalp Grandhood med at udarbejde en stærk ansøgning, der præsenterede et struktureret projekt og tydeligt viste den kæmpe nyskabelse, Grandhood bringer til pensionsmarkedet. InnoBooster var begejstret for det nye koncept og kvitterede med 1,1 mio. kr. i støtte til projektet.

Teamet hos Teknologiudvikling er meget kompetente og proaktive. De har været gode til at udfordre os og dermed gøre os skarpere på vores værdiskabelse og forretningsplan. Samarbejdet fungerede godt, idet Teknologiudvikling går grundigt til hånde i forhold til at forstå casen og visionen”.

- Jon Lieberkind, CEO & Founder, grandhood.dk

 

Farvel til besvær: Din pensionsordning bliver 100% digital og til at forstå
Fond: Innobooster
Budget: 3 mio. kr.
Tilskud: 1,1 mio. kr.