EIC Accelerator

EIC Accelerator Stage 1

Deadline: 12. januar 2022

EIC Accelerator Open retter sig mod innovative produkter, tjenester eller forretningsmodeller, der kan skabe nye markeder eller disrupte eksisterende markeder i Europa og over hele verden.

Har du et startup eller SMV med ambitionen og dedikeringen til at opskalere? Og leder du efter finansiering, men de involverede risici er for høje til, at private investorer alene kan investere? Hvis dine svar på ovenstående spørgsmål er 'ja', kan EIC Accelerator Open være det rigtige program for dig.

Trin 1-ansøgningen består af en 5-siders proposal-formular, et pitchdæk på op til 10 slides og en 3-minutters videopitch, der præsenterer kerneteamet og deres motivation for at ansøge. Hvis ansøgningen godkendes, vil du blive opfordret til at indsende en fuldstændig ansøgning.

Støtter projekter inden for:

Det officielle opslag fra EIC Accelerator

Kan dit projekt få støtte fra EIC Accelerator

Er dette opslag det bedste match til dit projekt? Tag en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter og hør mere om hvordan vi hjælper virksomheder med at skrive vinderansøgninger til EIC Accelerator.

Om EIC Accelerator

EIC Accelerator er en del af Horizon Europe. Formålet med fonden er at fremme investering ved at skabe grobund for støtte, hvor markedsresponsen er fraværende og/eller utilstrækkelig. EIC Accelerator henvender sig til startups og SMV'er, der har udviklet en banebrydende, meget risikabel idé, som er understøttet af en forretningsplan for udrulning af salgbare innovationsløsninger med potentiale til at skalere.

Mere om støtteordningen

Få hjælp til din ansøgning

Vi hjælper virksomheder med at opnå offentlig støtte. Det gør vi ved at omsætte gode projekter til gennemarbejdede ansøgninger.

Få hjælp til hele ansøgningsprocessen:

Identifikation af støttemuligheder

Vi identificerer de bedste muligheder for jer
Udformning af projektet
Vi strukturerer jeres projekt, så det står helt skarpt
Udarbejdelse af ansøgning
Vi skriver ansøgningen, der øger jeres chance for succes markant