EIC Accelerator

EIC Accelerator, Komplette ansøgninger

Deadline: 5. oktober 2022

EIC Accelerator henvender sig til ambitiøse startups og SMV'er, der leder efter betydelig finansiering til projekter med høj risiko. Programmet støtter udviklingen af innovative produkter, tjenester eller forretningsmodeller med stor impact, der kan skabe nye - eller disrupte eksisterende markeder i Europa og på verdensplan.

Komplette ansøgninger er åbne for ansøgere, der har gennemført den korte ansøgning og er blevet inviteret til at indsende en komplet ansøgning. Tilskudsstørrelsen er €0,5-2,5 mio. med mulighed for equity investering på op til €15 mio. for max. andel på 25 %.

Ansøgninger kan rettes mod den åbne pulje for alle brancher, eller til et af Challenge puljerne for Teknologier til åben strategisk autonomi eller til Teknologier til "Fit for 55”.

Støtter projekter inden for:

Det officielle opslag fra EIC Accelerator

Kan dit projekt få støtte fra EIC Accelerator

Er dette opslag det bedste match til dit projekt? Tag en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter og hør mere om hvordan vi hjælper virksomheder med at skrive vinderansøgninger til EIC Accelerator.

Om EIC Accelerator

EIC Accelerator har til formål at fremme investering ved at skabe grobund for støtte, hvor markedsresponsen er fraværende og/eller utilstrækkelig. EIC Accelerator henvender sig til start-ups og SMV'er, der har udviklet en banebrydende, meget risikabel idé, som er understøttet af en forretningsplan for udrulning af salgbare innovationsløsninger og med potentiale til at skalere.

Mere om støtteordningen

Få hjælp til din ansøgning

Vi hjælper virksomheder med at opnå offentlig støtte. Det gør vi ved at omsætte gode projekter til gennemarbejdede ansøgninger.

Få hjælp til hele ansøgningsprocessen:

Identifikation af støttemuligheder

Vi identificerer de bedste muligheder for jer
Udformning af projektet
Vi strukturerer jeres projekt, så det står helt skarpt
Udarbejdelse af ansøgning
Vi skriver ansøgningen, der øger jeres chance for succes markant