Sådan skriver du vinderansøgningen

Virksomheder kan hente millioner af kroner i offentlige støtteordninger til forskning, udvikling og demonstration af nye teknologier. Men det kræver en dedikeret indsat. I denne guide kan du blive klogere på, hvad der skaber den succesfulde ansøgning.

Hvorfor bruge tid på offentlige støtteordninger?

Der er mange fordele ved bruge offentlig støtte til at finansiere jeres udviklingsprojekter. Et nationalt eller EU-tilskud kan have kæmpe betydning for virksomhedens muligheder for at bringe et nyt produkt eller en ny service på markedet. Offentlig støtte:

Gode råd til ansøgningsprocessen

Hvordan kommer man igang og helt i mål med sin ansøgning? Denne guide giver dig et overblik over de centrale elementer i ansøgningsprocessen – før ansøgningen er påbegyndt, under udarbejdelsen og efter godkendelse.

1. Kom godt i gang

Der er rift om danske og EU-tilskud til virksomheder. Find derfor tidligt ud af, om I har hvad der skal til for at komme igennem nåleøjet. Undersøg også under hvilke støtteordninger, jeres virksomhed har de bedste muligheder for at opnå tilskud. Vi hjælper jer igennem den indledende fase.

Læs mere

2. Skriv ansøgningen

Ansøgningens kvalitet skal være lige så høj, som i den forretningsplan I ville præsentere for en potentiel investor. I skal gøre det fuldstændigt klart, hvorfor jeres projekt er værd at investere i. Vi giver jer gode råd til hvordan I skriver den overbevisende ansøgning.  

Læs mere

3. Kom videre efter deadline

Endelig er der svar på jeres ansøgning: Jeres virksomhed har fået tilsagn om støtte – eller et høfligt afslagsbrev. Vi giver jer et overblik over, hvordan I kommer i gang med jeres godkendte projekt, eller videre efter et afslag. 

Læs mere