Innobooster

Innobooster 2022

Deadline: 16. december 2022

Innobooster investerer i lovende ideer, som bidrager til at løse samfundets udfordringer inden for grøn teknologi, sundhedsteknologi samt i job- og vækstskabende innovation.

I et Innobooster-projekt kan du få tilskud på mellem 50.000 kr. og 5 mio. kr. til at udvikle et nyt produkt eller service, der ikke er på markedet i dag, eller markant forbedrer en proces i virksomheden på en innovativ måde, så virksomhedens konkurrenceevne forbedres væsentligt.

Ansøgninger vurderes løbende.

Støtter projekter inden for:

Det officielle opslag fra Innobooster

Kan dit projekt få støtte fra Innobooster

Er dette opslag det bedste match til dit projekt? Tag en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter og hør mere om hvordan vi hjælper virksomheder med at skrive vinderansøgninger til Innobooster.

Alle opslag fra Innobooster

Om Innobooster

Innobooster investerer i lovende ideer, som bidrager til at løse samfundets udfordringer inden for grøn teknologi, sundhedsteknologi samt i job- og vækstskabende innovation.

Har din virksomhed en bruttofortjeneste på min. 250.000 kr. i seneste regnskabsår eller ekstern investering på min. 100.000 kr. over de seneste 3 år? Så kan du være kvalificerede til at søge støtte på mellem 50.000 og 5 mio. kr. til udvikling og markedsmodning af dit nye produkt eller service.

Mere om støtteordningen

Få hjælp til din ansøgning

Vi hjælper virksomheder med at opnå offentlig støtte. Det gør vi ved at omsætte gode projekter til gennemarbejdede ansøgninger.

Få hjælp til hele ansøgningsprocessen:

Identifikation af støttemuligheder

Vi identificerer de bedste muligheder for jer
Udformning af projektet
Vi strukturerer jeres projekt, så det står helt skarpt
Udarbejdelse af ansøgning
Vi skriver ansøgningen, der øger jeres chance for succes markant