Innofounder

Yder 0,4 - 1 mio. kr. i tilskud til forskning og udvikling inden for:

Om Innofounder

Innofounder er et program under Innovationsfonden, som investerer i iværksætteridéer i den tidlige fase inden for alle brancher. Programmet er opbygget omkring månedsstipendier til op til 3 foundere og et udviklingstilskud på 100.000 kr. Formålet er at accelerere udviklingen af innovative forretningsideer fra tidligt stadie og gøre dem klar til markedslancering eller til at hente investeringer.

Ansøgningskrav

Innofounder-forløbet er for iværksætterideer i de tidlige faser. Dvs. inden der er genereret omsætning eller hentet investering fra private investorer. Derfor er der en række administrative krav til ansøgere:

  • Virksomheden må højst være 3 år gammel.
  • Den/de foundere, som søger om støtte skal arbejde fuld tid i virksomheden (37 timer pr uge)
  • Den/de foundere, som søger om støtte skal eje minimum 12,5% af virksomheden.
  • Den/de foundere, som søger om støtte skal have afsluttet en videregående uddannelse (120 ECTS-point) ved Innofounder-forløbets start.

Din ansøgning bliver bedømt ud fra tre kriterier:

  • Ideens kvalitet: Forklar ideens innovationshøjde, hvilken forskning eller erhververfaring ideen er vokset ud af og hvorfor den adskiller sig betydeligt fra konkurrenterne på markedet.
  • Impact: Forklar hvem dine potentielle kunder er og hvorfor de er interesserede i dit produkt. Gør rede for dit marked og dit forretningspotentiale og forklar hvordan dit projekt kan skabe vækst og beskæftigelse i Danmark og/eller bidrage til at løse samfundsmæssige problemstillinger.
  • Eksekvering: Præsenter dit team og forklar hvilke kompetencer du/i bidrager med i projektet. Redegør for hvilke kompetencer I har/får brug for at tilføje til teamet. Forklar hvordan du/I kan bruge Innofounder-forløbet til at komme fra idestadiet til en økonomisk bæredygtig forretning.

Det får du ud af et Innofounder-forløb

Virksomheder, som bliver godkendt til Innofounder vil blive del af et 12 måneders accelerationsforløb med workshops, ekspertoplæg, mentorsessions, pitch-events og netværk med andre iværksættere i Innofounder-programmet.
Under forløbet får virksomheden udbetalt 100.000 kr. til udvikling samt 27.500 kr. pr. founder (maks. 3 foundere) hver måned i 12 måneder.

Når Innofounder-forløbet er gennemført vil deltager-virksomheden være økonomisk bæredygtig enten gennem produktsalg eller ved at hente yderligere offentlige eller private investeringer

Kommende deadlines

Der er ingen opslag under Innofounder i øjeblikket.

Kan dit projekt få støtte fra Innofounder?

Hos Teknologiudvikling kan vi hjælpe med at vurdere, om du bør overveje en ansøgning til Innofounder. Fortæl os lidt om dit projekt, og lad os tage en uforpligtende samtale om muligheden for at støtte.

Lad os vurdere din idé

Teknologiudviklings konsulenter er specialiserede i offentlige støtteordninger. Vi kan give dig en overordnet vurdering af mulighederne og fortælle mere om vores services.

Fortæl os om jeres projekt

eller ring 61 60 75 08

Få hjælp til din ansøgning

Vi hjælper virksomheder med at opnå offentlig støtte. Det gør vi ved at omsætte gode projekter til gennemarbejdede ansøgninger.

Få hjælp til hele ansøgningsprocessen:

Identifikation af støttemuligheder

Vi identificerer de bedste muligheder for jer
Udformning af projektet
Vi strukturerer jeres projekt, så det står helt skarpt
Udarbejdelse af ansøgning
Vi skriver ansøgningen, der øger jeres chance for succes markant