Innofounder

Innofounder Efterår 2022

Deadline: 7. september 2022

Dette efterår indkalder Innofounder startups i den tidlige fase til at søge optagelse i deres 12 måneders accelerationsprogram, som skal hjælpe virksomheder fra idefasen til økonomisk bæredygtighed. Virksomheder, som optages i programmet, vil få et månedligt stipendie på 27.500 kr. i 12 måneder for op til 3 foundere, et udviklingstilskud på 100.000 kr. samt en tilknyttet business mentor, ekspertoplæg, pitch-events med mere.

Startups fra alle brancher er velkomne og ansøgere vil blive vurderet på ideens kvalitet, impact og eksekvering.

Støtter projekter inden for:

Det officielle opslag fra Innofounder

Kan dit projekt få støtte fra Innofounder

Er dette opslag det bedste match til dit projekt? Tag en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter og hør mere om hvordan vi hjælper virksomheder med at skrive vinderansøgninger til Innofounder.

Alle opslag fra Innofounder

Om Innofounder

Innofounder støtter videnbaserede iværksætteridéer i den tidlige fase, hvor teknologi, produkt, service og forretningsmodel endnu ikke er færdigudviklet. Programmet forløber over 12 måneder og formidler økonomisk støtte i form af månedligt stipendium for op til 3 foundere samt et udviklingstilskud på 100.000 kr. Accelerationsprogrammet byder på mentorvejledning, ekspertoplæg, pitch-events med mere.

Mere om støtteordningen

Få hjælp til din ansøgning

Vi hjælper virksomheder med at opnå offentlig støtte. Det gør vi ved at omsætte gode projekter til gennemarbejdede ansøgninger.

Få hjælp til hele ansøgningsprocessen:

Identifikation af støttemuligheder

Vi identificerer de bedste muligheder for jer
Udformning af projektet
Vi strukturerer jeres projekt, så det står helt skarpt
Udarbejdelse af ansøgning
Vi skriver ansøgningen, der øger jeres chance for succes markant