Innovationsfonden

InnoFounder

Deadline: 14. november 2019

InnoFounder støtter iværksætteri og start-ups i den tidlige fase, hvor teknologi, produkt, service og forretningsmodel endnu ikke er færdigudviklet. Der gives støtte til nyuddannede akademikere med InnoFounder Graduate og til forskere med InnoFounder Experienced.

For at søge InnoFounder -  Graduate skal have afsluttet en videregående uddannelse indenfor de sidste 24 måneder og have en innovativ forretningside, som du dedikeret arbejder på. For at søge InnoFounder – Experienced skal du have betydelig forsknings- og/eller erhvervserfaring.

 

InnoFounder  - Graduate strækker sig over 12 måneder og giver:

  • Månedligt støtte på 15.000 kr.
  • Tilskud på 35.000 kr.
  • Erfaren mentor, plads i coworking space, månedlige workshops, adgang til netværk med investorer andre start-ups, designere og store virksomheder.

 

InnoFounder – Experienced varer  12 måneder og tilbyder:

  • Månedligt støtte på 30.000 kr.
  • Tilskud på 100.000 kr til udvikling af forretningside.
  • Løbende dialog om erfaringer og behov undervejs i forløbet med InnoFounder.

Støtter projekter inden for:

Det officielle opslag fra Innovationsfonden

Endnu ikke offentliggjort

Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice og få besked, når der bliver offentliggjort nye deadlines eller tilskudsordninger.

Tilmeld

Kan dit projekt få støtte fra Innovationsfonden

Er dette opslag det bedste match til dit projekt? Tag en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter og hør mere om hvordan vi hjælper virksomheder med at skrive vinderansøgninger til Innovationsfonden.

Om Innovationsfonden

Innovationsfonden giver tilskud til udvikling af viden og teknologi, der fører til styrkelse af forskning og innovative løsninger til gavn for vækst og beskæftigelse i Danmark. Fonden støtter store projekter med fokus på forskning, udvikling og/eller kommercialisering. Det kan være udvikling af et produkt, proces eller opbygning og udvikling af forskningskompetencer. 

Mere om støtteordningen

Få hjælp til din ansøgning

Vi hjælper virksomheder med at opnå offentlig støtte. Det gør vi ved at omsætte gode projekter til gennemarbejdede ansøgninger.

Få hjælp til hele ansøgningsprocessen:

Identifikation af støttemuligheder

Vi identificerer de bedste muligheder for jer
Udformning af projektet
Vi strukturerer jeres projekt, så det står helt skarpt
Udarbejdelse af ansøgning
Vi skriver ansøgningen, der øger jeres chance for succes markant