Markedsmodningsfonden

Test og tilpasning

Deadline: 23. marts 2018

Virksomheder kan søge om tilskud til at teste, om deres prototype eller serviceydelse fungerer i et realistisk miljø, samt til en tilpasning af prototypen, der styrker løsningens kommercielle muligheder på markedet. For at indsende en ansøgning, er det et krav, at du gennemfører en telefonisk præscreening med fonden, som bookes på deres hjemmeside. Præscreeningen er åben fra 29. januar til 23. marts. Fristen for at indsende selve ansøgningen er 11. april.

Støtter projekter inden for:

Det officielle opslag fra Markedsmodningsfonden

Kan dit projekt få støtte fra Markedsmodningsfonden

Er dette opslag det bedste match til dit projekt? Tag en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter og hør mere om hvordan vi hjælper virksomheder med at skrive vinderansøgninger til Markedsmodningsfonden.

Alle opslag fra Markedsmodningsfonden

Om Markedsmodningsfonden

Med støtte fra Markedsmodningsfonden kan danske virksomheder gennemføre projekter, der har til formål at markedsmodne produkter/serviceydelser gennem test og tilpasning i et realistisk miljø med potentielle slutbrugere. 

Mere om støtteordningen

Få hjælp til din ansøgning

Vi hjælper virksomheder med at opnå offentlig støtte. Det gør vi ved at omsætte gode projekter til gennemarbejdede ansøgninger.

Få hjælp til hele ansøgningsprocessen:

Identifikation af støttemuligheder

Vi identificerer de bedste muligheder for jer
Udformning af projektet
Vi strukturerer jeres projekt, så det står helt skarpt
Udarbejdelse af ansøgning
Vi skriver ansøgningen, der øger jeres chance for succes markant