Den succesfulde ansøgning

Når projektet er afklaret, skal vi udarbejde ansøgning og bilag. Succesfulde ansøgninger indeholder overbevisende argumenter og fremhæver hvordan projektet skaber de resultater som opslaget efterspørger. Vi kan hjælpe jer sikkert i mål.

Udarbejdelse af fuld ansøgning

Lad os tage ansvaret for hele ansøgningsprocessen. Vi formulerer indholdet med input og løbende feedback fra jer, hjælper med at udarbejde budget og arbejdsplan og koordinerer desuden ansøgningsarbejdet mellem partnerne. Resultatet er en gennemarbejdet ansøgning, der øger chancen for succes markant. Vi hjælper også med pitch-træning, hvis I skal præsentere jeres projekt som en del af ansøgningsprocessen. 
Pris: kr. 50-150.000,- (ekskl. succesbonus).

Gennemlæsning og optimering af ansøgning

I har selv ressourcerne til at udarbejde hele ansøgningen, men ønsker vores vurdering løbende eller lige op til indsendelse. På baggrund af skrevet ansøgning fra jer gennemgår vi ansøgningen og optimerer den i forhold til indhold, fokus og sprog.
Pris: kr. 5-15.000,- (ekskl. succesbonus).

Genindsendelse af ansøgning

Vi kan hjælpe jer med at forbedre en ansøgning, som tidligere har fået afslag. Vi tager udgangspunkt i afslagsbegrundelserne, og hjælper jer med at identificere mulighederne for forbedringer.
Pris: kr. 5-15.000,- (ekskl. succesbonus).

Kontraktforhandlinger

Når ansøgningen er godkendt, skal I igennem kontraktforhandlinger med fonden og indgå den endelig aftale med jeres partnere. Vi hjælper med at gennemføre forhandlingerne med fondene, samt at facilitere processen omkring partnerskabsaftalen og den endelige udformning.
Pris: kr. 1.150,-/time eller fast pris efter aftale.

Projektadministration

Jeres støtte er betinget af, at I overholder fondens regler om afrapportering. Vi varetager den løbende administration, projektledelse og afrapportering til den pågældende fond på vegne af projektets koordinator. Projektadministrationen består af opsætning af timeregistreringsværktøj, løbende afrapportering af timer og bogførte omkostninger, samt udarbejdelse af økonomisk slutrapport.
Priseksempel for et 2-årigt projekt med fem medarbejdere: kr. 25.000,-

Dine muligheder for offentlig støtte

Teknologiudviklings konsulenter er specialiserede i offentlige støtteordninger. Vi kan give dig en overordnet vurdering af støttemulighederne og fortælle mere om vores services.

Hold dig opdateret!

Vi scanner dagligt markedet for støtteordninger, så vi kan give dig aktuel viden om nye muligheder.

Tilmeld dig vores nyhedsservice og bliv opdateret på arrangementer, nye tilskudsmuligheder og kommende deadlines inden for din branche.

Tilmeld dig