Identifikation af støtteordninger

Hvad støtter fondene? Hvilke kriterier skal man opfylde? Og hvordan finder man den bedste støtteordning? Med udgangspunkt i jeres virksomhed og projekt, hjælper vi jer godt i gang.

Det store overblik

Der er mange offentlige støtteordninger og det kan være svært at danne sig et overblik. Vi kender de relevante programmer der tilbyder dansk og  EU-støtte til virksomhedens produktudvikling, forskning og innovation. Vi kan derfor hjælpe jer med at finde de støtteordninger, der passer bedst til jeres projekt.

Portal og nyhedsservice
Teknologiudvikling.dk er din indgang til EU-støtte og skandinaviske fonde. Vi opdaterer løbende portalen med nye opslag og deadlines. Tilmeld jer vores gratis nyhedsservice og få besked når der kommer nye muligheder inden for jeres interesseområde. 


Oplæg om støtteodninger
Vi introducerer jeres virksomhed til arbejdet med offentlige fonde samt ansøgningsprocessen, med særligt fokus på de danske fonde og EU-støtteordninger, der er relevante for jer eller jeres branche. Oplægget kan også afholdes som webinar.
Pris: kr. 3.000-5.000,-

Vurdering af jeres projekter

Vi ved hvad det kræver for at komme i betragtning til de enkelte støtteordninger. Vi kan derfor vurdere, hvordan jeres projekt vil stå bedst i forhold til de enkelte programmers krav. Dansk og EU støtte er ikke nødvendigvis relevant for alle virksomheder. Vi hjælper jer med at vurdere, om det er værd at bruge kræfter på en ansøgningsproces.

Indledende vurdering
Vi tilbyder en kort telefonsamtale med fokus på en overordnet afklaring af mulighederne for at opnå national eller EU-støtte. I fortæller os om jeres projekt, og vi giver jer en overordnet vurdering.  
Pris: Gratis (op til 30 min.)

Funding-abonnement
Med et funding-abonnement får I en løbende vurdering af jeres projekter. Abonnementet giver jer de bedste muligheder for at blive gjort opmærksom på de mest relevante støttemuligheder. Med udgangspunkt i jeres projektideer overvåger vi løbende nye opslag. På fælles statusmøder gennemgår vi eventuelle match og anbefaler hvordan I kan bruge de enkelte opslag til at medfinansiere jeres innovationsstrategi.
Pris: kr. 1.500,-/måned.

Udvikling af strategi

Der er mange fordele ved aktivt at bruge offentlig støtte til at understøtte virksomhedens udviklingsprojekter; I mindsker de økonomiske risici, skal ikke afgive ejerandele for pengene og kan gennemføre projekter hurtigere. Vi hjælper jer med at udnytte det fulde potentiale i de offentlige støtteordninger, så I kan skaffe ekstra midler til forskning, innovation eller produktudvikling.

Fundingstrategi
På baggrund af en projektevaluering definerer vi en fremadrettet funding-strategi. Det giver jer muligheden for aktivt at anvende potentialet i de forskellige fonde – på alle projektets udviklingsstadier. I kan med fordel koble strategien sammen med vores funding-abonnement, så I ikke går glip af relevante opslag.
Pris: kr. 5.000,-

 

Dine muligheder for offentlig støtte

Teknologiudviklings konsulenter er specialiserede i offentlige støtteordninger. Vi kan give dig en overordnet vurdering af støttemulighederne og fortælle mere om vores services.

Hold dig opdateret!

Vi scanner dagligt markedet for støtteordninger, så vi kan give dig aktuel viden om nye muligheder.

Tilmeld dig vores nyhedsservice og bliv opdateret på arrangementer, nye tilskudsmuligheder og kommende deadlines inden for din branche.

Tilmeld dig