Udformning af det gode projekt

Fondene forventer at jeres ansøgning er gennemarbejdet og fuldstændig målrettet det opslag I søger. Vi hjælper jer med at gøre det helt klart, hvorfor jeres projekt er værd at investere i.

Projektafklaring

Det er vores opgave at identificere styrkerne og svaghederne i jeres projekt. Det gør vi ved at gennemgå de vigtigste elementer i en kommende ansøgning, herunder teknologien, nyhedsværdi, markedspotentiale, konkurrencesituation samt mulige partnerskaber og budget. På baggrund af gennemgangen hjælper vores forretningsudviklere jer med at afklare hvordan I får projektet til at stå endnu stærkere.
Pris: kr. 5.000,-

Partnersøgning

Stærke partnerskaber er med til at bære en god ansøgning i mål. Hvis jeres virksomhed er på udkig efter nye projektpartnere – nationale eller internationale – kan vi lave en søgning for jer. Vi hjælper med formulering og udarbejdelse af projektinformation og partnerprofil, og gennemfører efterfølgende partnersøgningen via vores netværk.
Pris: kr. 3.000-5.000,-

Workshops

Målet er at ruste jer til at gå i gang med ansøgningsprocessen. Vi tilbyder workshops skræddersyede til jeres behov, f.eks. i form af en brainstorm, hvor vi sammen identificerer nøgleområderne for ansøgningen eller i form af et kickoff-møde for jeres medarbejdere og/eller projektpartnere. Resultatet er op til flere konkrete projektafklaringer, der kan danne grundlaget for ansøgning. 
Priseksempel på halvdags-workshop med to konsulenter: kr. 15.000,-

Dine muligheder for offentlig støtte

Teknologiudviklings konsulenter er specialiserede i offentlige støtteordninger. Vi kan give dig en overordnet vurdering af støttemulighederne og fortælle mere om vores services.

Hold dig opdateret!

Vi scanner dagligt markedet for støtteordninger, så vi kan give dig aktuel viden om nye muligheder.

Tilmeld dig vores nyhedsservice og bliv opdateret på arrangementer, nye tilskudsmuligheder og kommende deadlines inden for din branche.

Tilmeld dig